25 de nov. 2015

DISSABTE 28 DE NOVEMBRE. EN COMMEMORACIÓ DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES.

Des del Grup de Dones de l’Alt Empordà hem estat organitzant l’activitat que farem el dissabte 28 de novembre a la plaça de l’Ajuntament. Ens agradaria que ens acompanyeu. La idea és que anem totes vestides de negre, amb una cinta vermella al braç, que us donarem allà mateix. A les 19:00 llegirem el manifest, i seguidament anirem dient el nom i edat de les dones assassinades i enlairarem un globus per cada una d’elles, al mateix temps que apaguem una espelma. Després farem una passejada per els carrers comercials de la ciutat, totes de negre, amb una pancarta al davant que posarà PROU DONES ASSASSINADES.

Horaris:
  • 18:00 a 19:00 Organització de l’activitat, inflada de globus, posar cordills a cada globus on enganxarem un petit cartell amb el nom d’una dona. Encesa d’espelmes. Repartiment de globus i espelmes entre les persones que estiguem a la plaça.
  • 19:00 lectura del manifest. Serà breu. Seguidament es començarà a dir els noms de cada una de les dones assassinades i la persona que tingui el globus amb el nom, l’enlairarà i apagarà l’espelma.
  • Minut de silenci.
  • 19:30 (quan acabi la lectura dels noms) ens ajuntarem per fer una caminada en silenci per els carrers més comercials de la ciutat, amb la pancarta al davant de tot.

 Esperem que us sumeu a l’activitat i us agrairem que  vingueu amb roba negre.